André

  • Kategorie: kabinetní víno
  • Trať: Bergrus
  • Charakteristika vína: Barva vína je tmavě granátová, vůně s jemnými tóny borůvek a povidel. Po ročním zrání v sudech je chuť vyvážená, plná, harmonická s hebkou chutí zralé třísloviny.
  • Kombinace s jídly: Hlavně tmavá masa a tvrdé sýry, uzená a grilovaná masa.
  • Teplota podávání: 16 °C
  • Skladování: Teplota 7-13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 5 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 2,00 g/l
    obsah kyselin: 7,10 g/l
    alkohol: 10,00 obj%
    bezcukerný extrakt: 26,00 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l